1/8

VORM 

BOUWER &

ONTWIKKELAAR

2018   /   2021

Samen met VORM zetten we onszelf aan het brainen om een slimme en concrete Content Strategie te bedenken. Aan de hand van de uitkomst gingen we aan het werk voor deze innovatieve project-ontwikkelaar. We doen ook hier datgene waar we sterk in zijn: een mix van pure, relevante content creëren met oog op relaties, (latent) werkzoekenden en (bouw)professionals. Marketing, maar dan anders. REp Social focust zich op de menselijke nuance. De hardwerkende, inspirerende mensen achter deze duurzame, snelgroeiende... en bovenal sympathieke ontwikkelaar uit Rotterdam. 

Wat kunnen we over VORM zeggen... Hoe langer we betrokken zijn bij deze landelijk opererende ontwikkelaar en bouwer, hoe meer we in hun eigenwijze cultuur gezogen worden. Het samenwerken met een spraakmakende organisatie die een duurzame, innovatieve visie heeft op architectuur, nieuwbouw, renoveren en restaureren van Nederlands erfgoed doet ons goed. Samenwerken met de slimme teams VORM Transformatie + Renovatie en VORM Bouw nog meer. 

De veelal duurzame projecten waar deze succesvolle ontwikkelaar aan werkt zijn op z'n minst indrukwekkend te noemen: De nieuwe Bold woontoren in Amsterdam Noord; De renovatie van de authentieke Rotterdamse School; Het historische Houthaven in Amsterdam West met het schitterende "En Bloc" appartementen complex; De bijzondere herontwikkeling van het Defensie-eiland in Woerden; De transformatie van het Albeda College naar eigentijds woon walhalla De Raedt en het prestigieuze Sluishuis in Amsterdam. We kunnen zo nog wel even doorgaan...

 

En dat doen we dan ook. Via hun social media kanalen. 

Hoe we zoiets aanpakken? Nodig ons uit. We vertellen het je graag.