1/8

VORM 

BOUWER &

ONTWIKKELAAR

2018   /   2020

Samen met VORM zetten we onszelf aan het brainen om een slimme en concrete Content Strategie te bedenken. Aan de hand van de uitkomst gingen we aan het werk voor deze innovatieve project-ontwikkelaar. We doen ook hier datgene waar we sterk in zijn: een mix van pure, relevante content creëren die relaties, werkzoekenden en (bouw)professionals graag lezen. Marketing, maar dan anders. Mooie verhalen vanuit het gedachtengoed van de mensen die dagelijks werkzaam zijn in dit interessante, duurzame, snelgroeiende... en bovenal sympathieke bedrijf. 

Hoe we zoiets aanpakken? Goeie vraag. Nodig ons uit aan tafel en we vertellen het je.

Wat kunnen we over VORM zeggen... Hoe langer we betrokken zijn bij deze landelijk opererende ontwikkelaar en bouwer, hoe meer we in hun eigenwijze cultuur gezogen worden. Het samenwerken met een spraakmakende organisatie die een duurzame, innovatieve visie heeft op architectuur, nieuwbouw, renoveren en restaureren van Nederlands erfgoed doet ons goed. Samenwerken met de slimme teams VORM Transformatie + Renovatie en VORM Bouw nog meer. 

De veelal duurzame projecten waar deze succesvolle ontwikkelaar aan werkt zijn op z'n minst indrukwekkend te noemen. De nieuwe Bold woontoren in Amsterdam Noord; De renovatie van de authentieke Rotterdamse School; Het historische Houthaven in Amsterdam West met het schitterende "En Bloc" appartementen complex; De bijzondere herontwikkeling van het Defensie-eiland in Woerden. De transformatie van het Albeda College naar eigentijds woon walhalla De Raedt. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

 

En dat doen we eigenlijk ook. Via hun social media kanalen.